17 Haziran 2023 Cumartesi

Kerem'i Özlemek

 


Duruma ve kişiye göre farklı şekillerde sonuçlanabilecek bir duygulanma çeşidi olabilir Kerem'i özlemek; öyle karar verdim. 

Birisi vardır; Kerem'i özler ve kendisine telefon ederek veya mesaj atarak durumu bildirir, Kerem de "Ben de seni özledim, görüşelim" der mesela, ertesi gün akşam yemeğine çıkarlar.. Rakı balık yaparlar belki  ya da kebap ve şalgam suyu veya da sinemaya giderler. Belki de başka bir yere. Çay kahveli bir yere de olabilir. 

Ne bileyim..


Başka birisi vardır; Kerem'i özlemekten uykuları bozulmuş, kan şekeri düşmüş, saçlarını kepek sarmış, konsantrasyonu bozulmuştur ama bir daha onunla olamaz.. Bu; bir anayasanın x numaralı maddesinin değiştirilemez olması gibi bir şeydir. 

Durumun çeşitli sebepleri olabilir ama şimdi bunları düşünmekle uğraşamıycam.. 

Kısaca bir geçecek olursak Kerem'le berbat bir ilişki yaşamıştır, tarafından aldatılmıştır, kötü muamele görmüştür. 

Kerem'in kötü bir alışkanlığı vardır, bunu bırakmak için 1782,3 kere söz vermiş ama hiç birini tutmamıştır, kızın da artık canına tak etmiştir. 

Ne bileyim..


Bir yasak aşk hikayesi olabilir mi? Kerem'i özleyen evli bir kadındır belki ve yaptığından pişman olmuştur veya da pişman olmasa bile böyle bir ilişkiyi devam ettirmeyi doğru bulmamıştır. Bütün iradesini kullanarak olaya son vermiştir ve artık, Kerem'i özleme duygusu metastaz yapmış ciddi bir hastalık gibi her yanını sarsa da direnmeye, bir daha onunla beraber olmamaya kararlıdır. 

Ne bileyim..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder