12 Mart 2017 Pazar

Bir Özgün Makale Pazarlamacısı Olarak Biricik Kızım

Kendine özgü bir tarzı olan biridir. Kendi kızım diye söylemiyorum, mizah anlayışı oldukça gelişkindir.

Bir özgün makale yazarı olarak iyi olduğunu zaten biliyorum. Kendi sitemiz olan binkelam.com için  ve müşterilerimiz için çok sayıda yazı yazmıştır. Türkçe makalelerin yanısıra İngilizce özgün makale ve İngilizce - Tükçe, Türkçe - İngilizce çeviri yazıları da yazmaktadır. Özgün makale pazarlamacısı yönüne gelince, bu tarafı hakkında yazmak, mailime gönderdiği son makaleleri takdim ediş biçiminden dolayı aklıma gelmiştir. Hit garantili özgün makale gibi sıradanlıklar, 1. sıra garantili özgün makale tarzı fasaryalar, özgün makalenin en kralını ben yazarım, bi yazarım bi de yer yazar gibi çoğu kişinin öne sürdüğü ama arkasında duramadığı, gerçekleyemediği iddialar benim kızıma yakışmazdı zaten. Kendisinin makale pazarlama taktiği aşağıdaki gibidir:



Akşam Pazarı
Gel abla gel, gel ablacım bu tarafa, evet sen, kıvır saçlı ablam. Akşam oldu böyle oldu, bu gördüğün yazılarımın normalde 100 kelimesi 8 lira, akşam saatinde 4'e düşürdük, ablama özel ben 2 yapıcam ama kimseye söylersen vallaha darılırım. Hepsi 300 kelime altı, hepsi 250 kelime üstü, hepsi kısa, hepsi vurucu, hepsi birbirinden güzel. 6 tane al, sitene koy, bloguna koy, Facebook sayfana koy, hepsinin içinde kendine özel en az bir fotoğrafı, eltine görümcene kaynana hediye et dedikodudan kurtul fitneden kurtul fesattan kurtul kafan rahat olsun ablacım. Ben şöyle poşete atıp veriyorum sana hepsini, evde içinde seçersin. Hepsi el emeği göz nuru. Güzel ablam. Bereket versin ayağın alışsın, bi şikayetin olursa ben yarın da burdayım, bizde kötü mal olmaz. 
 
Dip not: Majesteleri 1. Nehir Hanım; sen benim canımsın.
 
Makale yazarlığı için tıklayın

3 yorum:

  1. Ne güzel anne kiz çalismaniz 😊

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle idi Derya, ama kızım 3 ay kadar önce kurumsal bir firmada iş buldu ve üstelik de işi sevdi, tam ona göre, bir ara dibe vuran umudu ve güveni geri gelmeye başladı, o o kadar mutlu olunca ben de mutlu oldum, bir süredir bi mutluluktur gidiyor - umarım devam eder. Yorumunu çok geç yayınlayıp cevapladığım için birinden özür diledim demin, senden de özür dilerim, çok dağıldım ben iş konusunda, o yüzden. Önemsemediğimden değil. Teşekkürler ziyaretin için.

      Sil