20 Şubat 2017 Pazartesi

Bebek Bezi Pastası



  
 Özellikle baby shower veya karnı burnunda partisi olarak anılan ve dünyaya gelmesine az bir zaman kalmış olan bir bebeğin eksik eşyalarını tamamlamak amacıyla organize edilen partiler için hazırlanan, bazen tek katlı ama genelde çok katlı bir pasta veya kek görünümünde olan bir nevi bebek bezleri dekorudur bez pasta veya bebek bezi pastası.



Parti malzemeleri veya bebek ürünleri satan mağazalarda çeşit çeşit bez pastalar bulabilirsiniz. Bu yazıda gördüğünüz fotoğraflar Bez Pastacı sitesinde yer alan ürünlerdir.









Bebek bezi pastaları bu tarz işlere yatkın olan kişiler tarafından elde de hazırlanabilir. Bu dekor pastalar 20 - 30 - 40, bazen daha fazla sayıda bebek beziyle hazırlanır. Bebek bezlerine şerit, kurdele, fiyonk vb. şeyler ve çocuksu tarz aksesuarların da yardımıyla 2 - 3 katlı bir pastaya benzeyen bir görünüm verilir. Bebek bezi pastası bazen tek katlı da olabilir ama çoğu zaman katmanlıdır. Bu pastalar hem partiye renk katar, hem de bezler daha sonra bebek için kullanılacağından işlevsel, faydalı bir hediyedir.
























1 yorum:

  1. Bu pastaların hepsini ben yesem olmaz mı? Ayıp olur değil mi? Biraz da başkalarına kalsın. Ben pastacı olsaymışım eğer: Tüm pastalarımı kendim yermişim.
    Ellerinize sağlık, çok nefis görünüyorlar. Eminim lezzetleri de eşsizdir.
    Hoşça ve mutlu kalın.

    YanıtlaSil