28 Ocak 2017 Cumartesi

Yurtiçi Kargo Pınar Şubesi - Gebze

Birkaç hafta önce bana gelen bir paketi teslim almak için gittiğim yer. Burayı bilmiyordum ben, araştırıp sorarak buldum, benim gibi arayanlar olur diye bir tarif yazısı yazayım dedim. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunanYurtiçi Kargo Pınar Şubesi tam olarak Mustafa Paşa Mah, Şehit Yılmaz Argon Caddesi, No: 95/A adresinde yer alıyor. Buraya gitmek için Çoban Mustafa Paşa Camii'nin Yeni Bağdat Caddesi'ne bakan tarafındaki sokaklardan birinden aşağıya indim. Tam olarak şu sokaktan:




Dümdüz aşağıya doğru yürüdüm, ta ki cadde bitip de solda Yıldız Mobilya'yı görene kadar.



Buraya gelip sola baktınız mı Yurtiçi Kargo Pınar Şubesini görüyorsunuz zaten.  Bu noktada Gebze Şehit Yılmaz Argon Caddesi nerede sorusunu da fotoğraflı olarak cevaplamış oluyorum, kargonun bulunduğu cadde işte. 


Gebze Eskihisar Köyü için tıklayın

2 yorum:

  1. Bende Gebze de yaşıyorum öğrenmiş oldum

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için teşekkür eder ve tee 8 ay sonra yayınlayıp cevapladığım için de özür dilerim. Birbiriyle bağlantılı çeşitli işler yapıyorum ve bu arada yetişemediğim şeyler oluyor. Yorum konusu da onlardan biri, ihmal edilecek şey değil ama işte, etmek zorunda kalıyorum. Bunu telafi etmeye başlamalıyım artık.

    YanıtlaSil